Stagiair

Zoek jij een stageplaats waar je veel zelf mag doen, leert van ervaren collega’s en direct opgenomen wordt in het team? Dan zit je goed bij Van de Haar Groep! We bieden het hele jaar door stageplaatsen voor studenten van mbo- en hbo-opleidingen in infra en groen. 

Mocht je ons nog niet kennen: we zijn regionaal aannemingsbedrijf dat buitenruimtes realiseert en beheert. Dat doen we met een team van circa 80 specialisten op het gebied van groen, infra en sport. Ze verzorgen bijvoorbeeld het integraal groenbeheer en de bestrijding van invasieve exoten voor gemeenten, maar we voeren bijvoorbeeld ook rioolreconstructies uit en maken dagelijks nieuwe woonwijken bouw- en woonrijp.

Zeg dus maar wat jou aanspreekt. Zoek je een stageplek waar je lekker buiten bezig bent op infra- en groenprojecten? Of wil je juist leren wat er komt kijken bij de werkvoorbereiding en calculatie van projecten in de buitenruimte? We horen graag wat jij zou willen leren. Dan maken we daar een stageplaats bij die aansluit bij jouw leerdoelen. In de afgelopen jaren gingen veel jongeren al voor. Onze stagiairs komen bijvoorbeeld van de HAN, Van Hall Larenstein, Aeres, Yuverta en het Hoornbeeck College.

Direct solliciteren

Jouw profiel

  • Je doet een opleiding op mbo- of hbo-niveau in de richting infra of groen. 
  • Je bent enthousiast en wilt graag leren.
  • Je kunt samenwerken in een team.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een uitdagende stageplek met een vergoeding.
  • Begeleiding door een ervaren stagebegeleider.
  • Veel vrijheid om zelf dingen te doen. 
Waar je bij ons aan kan werken
Waar je bij ons aan kan werken
Slider arrow appending
Afwisselende stage, veel vrijheid en verantwoordelijkheid

“De sfeer bij Van de Haar Groep vond ik fijn. Je hebt geen clubjes, als stagiair hoor je er gewoon vanaf het begin bij en collega’s betrekken je bij wat ze doen. Als ze merken dat je wat wilt leren, wil iedereen je hier helpen. Kortom: ik zou zeker aanraden om hier stage te komen lopen.

Timon de Ruijter liep stage als werkvoorbereider bij Van de Haar Groep. Lees hier zijn verhaal. 

Wat andere jongeren zeggen over stage lopen bij Van de Haar Groep

Dit soort projecten maak je bij Van de Haar Groep
Dit soort projecten maak je bij Van de Haar Groep
Bekijk alle projecten
Slider arrow appending

Direct solliciteren

Zie jij een baan bij Van de Haar Groep wel zitten? Solliciteer dan via het onderstaande formulier en wie weet spreken we jou binnenkort!

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.