Bedrijfsinformatie

Altijd gaan voor de beste kwaliteit, werken op een eerlijke, veilige en duurzame manier en kansen bieden aan iedereen. Dat zit in het dna van Van de Haar Groep. 

U merkt het snel genoeg wanneer u met ons samenwerkt. We begrijpen echter dat u ook graag harde bewijzen ziet. Daarom delen we op deze pagina graag onze certificeringen, uitreksels en loonverklaringen met u.

Direct contact?

Wij helpen u graag bij al uw vragen.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

ISO 9001-2015
Kwaliteit

De kwaliteit van ons werk? Die is geborgd door onze planmatige, methodische en moderne werkwijze. Ook ons kwaliteitsmanagementsysteem is natuurlijk op orde.

Download certificaat
ISO 14001:2015
Milieu

We werken planmatig en gestructureerd aan het verlagen van de milieu-effecten van ons werk. Dat doen we aan de hand van een milieumanagementsysteem.

Download certificaat
VCA 2017/6-0
Veiligheid

We doen geen concessies als het gaat om veiligheid en werken elke dag aan het versterken van een bedrijfsbrede veiligheidscultuur.

Download certificaat
BRL Groenkeur
Kwaliteit en veiligheid

Ons Groenkeur-certificaat toont aan dat we over uitgebreide groenkennis beschikken en op veilige en hoogwaardige wijze werken in de buitenruimte.

Download certificaat
PSO trede 3
Sociaal ondernemen

Van de Haar Groep biedt kansen voor iedereen en investeert in de begeleiding, coaching en ontwikkeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Download certificaat
BRL 7001
(Water)bodemsanering

We beschikken over eigen saneringsspecialisten die in staat zijn om op veilige wijze conventionele (water)bodemsaneringen uit te voeren.

Download certificaat
CO2-prestatieladder
Duurzaamheid

We zijn intrinsiek gemotiveerd om zo duurzaam mogelijk te werken. Dat blijkt o.a. uit onze certificering op niveau 5 van de CO2-prestatieladder.

Download certificaat
ERBO
Verantwoord bosbeheer

Als erkend bosaannemer werken we veilig in bosrijke omgevingen, met oog voor kwetsbare flora en fauna.

Download certificaat
SCL
Veiligheid

We bouwen aan een veiligheidscultuur in onze organisatie. Van de Haar Groep heeft indicatief trede 2 van de veiligheidsladder behaald.

Download certificaat
Kleurkeur
Ecologisch beheer van bermen en groenstroken

We maaien met oog voor de natuurkwaliteit en zetten ons in voor het instandhouden van inheemse flora & fauna in kruidachtige vegetaties.

Download certificaat
Onze organisatiestructuur

De Van de Haar Groep wordt gevormd door de verschillende werkmaatschappijen. Het betreft de volgende besloten vennootschappen: 

Van de Haar Holding BV
Van de Haar Buitenruimte BV

Indien u op een van bovenstaande bedrijfsnamen klikt kunt u het uittreksel van onze inschrijving bij de Kamer van Koophandel inzien. Daarnaast is de recente verklaring van het betalingsgedrag van loonheffingen beschikbaar voor:

Van de Haar Buitenruimte BV

Onze mensen en bovenstaande werkmaatschappijen vormen samen de Van de Haar Groep.

  • Ervaren medewerkers
  • Kwaliteit door vakmanschap
  • CO2-prestatieladder niveau 5
  • Moderne, digitale werkwijze
  • Sterk in omgevingsmanagement
  • Gericht op samenwerking
Waar kunnen wij u bij helpen?

Ik vertel u graag meer over onze certificeringen of werkwijze op het gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Peter van de Haar