Over ons

Van de Haar Groep is een regionaal aannemingsbedrijf dat buitenruimtes realiseert en beheert. Dat doen we met een team van circa 80 specialisten op het gebied van groen, infra en sport. 

Ons werkveld? Dat strekt zich uit van woonwijken tot winkelstraten, van begraafplaatsen tot sportcomplexen en van parken tot schoolpleinen. Plekken die vaak veel betekenen voor de mensen die er wonen en werken. Daarom gedragen we ons altijd als gast en doen we ons uiterste best om hinder te voorkomen. Onze slimme, efficiënte en duurzame werkwijze levert daar een belangrijke bijdrage aan.

Direct contact?

Wij helpen u graag bij al uw vragen.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Trots op onze rijke historie

Van de Haar Groep is in 1948 opgericht en is later door de broers Mees en Arie van de Haar uitgebouwd. Aanvankelijk verrichtte het bedrijf vooral diensten in de agrarische sector.  

Later kwamen daar activiteiten in de bos- en natuurbouw en sport- en sloopwerkzaamheden bij. Tegenwoordig richt Van de Haar Groep zich op projecten in groen, infra en sport en behoort de stedelijke buitenruimte tot ons belangrijkste werkterrein.
Organisatiestructuur 
Sinds 1972 is Van de Haar Groep de handelsnaam van een aantal een besloten vennootschappen. Het betreft de werkmaatschappijen Van de Haar Holding bv en Van de Haar Buitenruimte bv. De dagelijkse leiding van het bedrijf is in handen van Peter van de Haar. De werkwijze van de Van de Haar Groep wordt gekenmerkt door innovatie, kwaliteit, service en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Updates

Nieuws, tips, inspiratie en kennis voor opdrachtgevers in de buitenruimte.

Bekijk het nieuwsoverzicht
Waar kunnen wij u bij helpen?

Wilt u meer weten over Van de Haar Groep of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op. Ik help u graag verder.

Peter van de Haar