Werken bij

Zoek jij een leuke, afwisselende baan waarbij je elke dag lekker buiten met je handen aan de slag bent? Dan zit je goed bij Van de Haar Groep!

Wij zijn actief in het aanleggen, onderhouden en beheren van buitenruimtes. We werken bijvoorbeeld aan parken, houden dorpen en steden groen en schoon en leggen nieuwe wegen aan. Je komt bij ons terecht in een stabiel bedrijf, met gezellige collega’s en veel kansen om jezelf te ontwikkelen. Hieronder vind je onze actuele vacatures. Je mag ook altijd even bellen of mailen als je denkt dat je op een andere manier iets kunt toevoegen aan ons team.

Vragen?

Bel of mail gerust als je wat wilt weten over een vacature. Ik vertel je graag meer!

Openstaande vacatures
Open sollicitatie
32-40 uur
Infra
MBO+

Staat de baan die jij zoekt er niet tussen, maar denk je wel dat je een…

Kraanmachinist
32-40 uur
Infra
MBO+

Van de Haar Groep is een regionaal aannemingsbedrijf dat mooie infrawerken maakt. Van reconstructies van wegen…

Vakman GWW
32-40 uur
Infra
MBO+

In ons enthousiaste team zijn wij op zoek naar een vakman GWW die in de loop…

Personeelsdesk voor projectmedewerkers

Bij Van de Haar Groep werken niet alleen medewerkers in vaste dienst, maar ook projectmedewerkers voor vaak langdurige projecten. De begeleiding van projectmedewerkers vindt plaats door de Personeelsdesk.

De Personeelsdesk is een samenwerking tussen Van de Haar Groep, Faam Werkt en Globen Personeel.  Als projectmedewerker heb je met de Personeelsdesk één aanspreekpunt voor al jouw vragen over bijvoorbeeld je contract, vakantiedagen of salaris.

Projectmedewerkers zijn voor Van de Haar Groep net zo belangrijk als medewerkers in vaste dienst. In de praktijk merk je eigenlijk ook geen verschil. We zijn allemaal collega’s en hebben elkaar nodig om goed werk af te leveren. Dat is ook de reden dat we projectmedewerkers die langer bij ons werken voorzien van werkkleding, uitnodigen voor personeelsbijeenkomsten en natuurlijk een kerstpakket geven. Het gebeurt ook regelmatig dat projectmedewerkers na verloop van tijd doorgroeien en een vast contract krijgen.

 

Direct solliciteren

Zie jij een baan bij Van de Haar Groep wel zitten? Solliciteer dan via het onderstaande formulier en wie weet spreken we jou binnenkort!

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.