Visie & missie

Het aanleggen, beheren en vernieuwen van buitenruimtes. Dat is meer dan ‘werk’ voor Van de Haar Groep. We zijn intrinsiek gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan een groenere, schonere en meer inclusieve leefomgeving. 

Dit komt onder meer tot uiting in ons bedrijfsbrede aandacht voor duurzaamheid, betrokkenheid bij circulaire initiatieven en kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We zijn er enthousiast over en delen daarom graag onze kennis op dit gebied. Ook zoeken we steeds naar kansen om de wereld om ons heen een beetje groener te maken. Want van meer natuur, knapt iedereen op!

Direct contact?

Wij helpen u graag bij al uw vragen.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij willen op een zo duurzaam mogelijke wijze bijdrage aan een aantrekkelijke, functionele, toekomstbestendige en groene leefomgeving.

Eerlijk samenwerken, verwachtingen overtreffen

Samenwerken met de Van de Haar Groep? Dat betekent open, eerlijk en integer zaken doen. Met respect voor elkaar en altijd met oog voor de belangen van de ander. 

Dat doen we vanuit een christelijke levensovertuiging. We zien ons werk als een vorm van rentmeesterschap en vinden het belangrijk dat onze medewerkers in de buitenruimte op een respectvolle en representatieve manier ons bedrijf en u als opdrachtgever representeren.

 

In ons dagelijks werk zien we het als uitdaging om verwachtingen te overtreffen. We zoeken daarom steeds naar win-winsituaties in de buitenruimte. Want het kan altijd nog beter, mooier, slimmer of duurzamer. Ons motto is niet voor niets: buitengewoon!

Actueel nieuws

Nieuws, tips, inspiratie en kennis voor opdrachtgevers in de buitenruimte.

Bekijk het nieuwsoverzicht
Waar kunnen wij u bij helpen?

Meer weten over onze organisatie, visie of werkwijze? Ik vertel u er graag meer over.

Peter van de Haar