Infra

Samen onze leefomgeving veiliger, duurzamer, aantrekkelijker en functioneler maken. Dat is wat de infraspecialisten van Van de Haar Groep drijft.

We zijn op ons best als we werken in drukke, stedelijke omgevingen met intensieve verkeersstromen. Daar is de ervaring, het oplossend vermogen en de flexibele instelling van onze infraspecialisten elke dag van meerwaarde. Dat combineren we met een strakke projectcoördinatie en persoonlijk omgevingsmanagement. Zodat u steeds op de hoogte bent en het draagvlak van stakeholders geborgd is.

Direct contact?

Ik vertel u graag meer
over onze infra-aanpak!

Uitgebreide civieltechnische expertise

Van de Haar Groep hanteert een multidisciplinaire aanpak, waarbij onze projectleiders, uitvoerders en werkvoorbereiders samen nadenken over de aanpak van infrawerken. 

Ook werken we regelmatig in bouwteamverband samen met opdrachtgevers, ontwerpers en andere stakeholders. In het ‘veld’ beschikken we over meerdere teams met vakkundige kraanmachinisten en gww-medewerkers. Ze beschikken over ruime civieltechnische expertise en ervaring in projecten met o.a. grote grondstromen en complexe werkomstandigheden. Ook zijn ze gewend om rekening te houden met drukke verkeersstromen en waardevolle groene omgevingen. 

 

  • Sterke past-performance
  • Flexibel in planning van infrawerk
  • Eigen rioolploeg
  • Inmeten en uitzetten met GPS (apglos)
  • Persoonlijk omgevingsmanagement
  • Altijd inzicht via digitale dossiers
  • Digitale opleverformulieren
  • CO2-prestatieladder niveau 5
  • Aangesloten bij circulaire markplaats Insert
Recente projecten
Recente projecten
Bekijk alle projecten
Slider arrow appending
Circulair werken in infraprojecten

Klinkers, trottoirbanden, kolken, lantaarpalen, straatmeubilair; bij infrawerkzaamheden komen er regelmatig materialen vrij die nog in goede staat zijn.

Bij Van de Haar Groep geven we die materialen een tweede leven. Zo zijn er minder nieuwe grondstoffen nodig en dragen we bij aan het terugdringen van de CO2-uitstoot.

 

 

Kunnen we materialen hergebruiken in het werk zelf? Dan heeft dat natuurlijk onze voorkeur. Dan is er namelijk ook geen transport nodig. Als dat niet lukt, slaan we materialen op en bieden we ze aan via het platform Insert. Hier komen vraag en aanbod van gebruikte civiele materialen samen. Als partner van Insert zet Van de Haar Groep zich actief in voor het hergebruiken van materialen en de transitie naar een circulaire economie.

Waar kunnen wij u bij helpen?

Stel gerust uw vragen over onze aanpak en capaciteit.  Ik denk graag met u mee over de uitvoering van infraprojecten.

Gérard Reijnen