Ploegleider Beheer

Bij Van de Haar Groep geloven we in de kracht van groen. We streven ernaar om de wereld om ons heen te verrijken en te verduurzamen met prachtige groenprojecten. Bij ons gaat het niet alleen om het onderhouden van groen, maar om het creëren van leefomgevingen waarin mensen zich verbonden voelen met de natuur.

Als ploegleider beheer heb jij de unieke kans om onze missie tot leven te brengen en een tastbare impact te maken. Je geeft leiding aan een groep enthousiaste mensen waarmee je de mooiste buitenwerken beheert en onderhoud. Uiteraard ontvang je direct een vast contract, een bedrijfsauto voorzien van digitale meet- en logistieke hulpmiddelen, een laptop, mobiele telefoon en een uitstekend maandsalaris (VHG CAO).

Direct solliciteren

Jouw profiel

Als ploegleider beheer gaat jouw rol verder dan alleen het aansturen van een team en het organiseren van werkzaamheden. Jij bent een inspirator, die anderen weet te enthousiasmeren en te motiveren. Je begrijpt dat groen niet alleen een esthetische waarde heeft, maar ook bijdraagt aan de gezondheid, het welzijn en de duurzaamheid van onze leefomgeving. 

Samen met jouw team ga je aan de slag om groenvoorzieningen te onderhouden en te beheren op een duurzame en verantwoorde manier. Je zorgt ervoor dat groenprojecten tot in de kleinste details worden uitgevoerd, met oog voor kwaliteit en vakmanschap. Verder zien jouw werkzaamheden er als volgt uit:

 • Organiseren en plannen van dagelijkse werkzaamheden en projecten binnen de gestelde deadlines
 • Verzorgen van beplanting, snoeiwerk, bemesting en onkruidbestrijding
 • Inspelen op seizoensgebonden veranderingen en zorgen voor een constante groei en bloei
 • Signaleren en oplossen van problemen in de groenvoorziening met creatieve en innovatieve ideeën
 • Onderhouden van contacten met opdrachtgevers, bewoners en andere belanghebbenden
 • Bewaken van de budgetten, kosten en planningen van projecten

Arbeidsvoorwaarden

 • Je werkt in een dynamische en creatieve werkomgeving waarin jouw ideeën worden gewaardeerd/
 • Je krijgt direct een vast contract en een uitstekend maandsalaris volgens de VHG cao
 • Je krijgt een bedrijfsauto voorzien van digitale meet- en logistieke hulpmiddelen
 • Jij krijgt een laptop en mobiele telefoon
 • Je krijgt een zelfstandige en verantwoordelijkheid functie met veel vrijheid
 • Je krijgt de mogelijkheid om prachtige groenprojecten te realiseren en de omgeving te verbeteren
 • Je krijgt de kans om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen door middel van trainingen
 • Jij komt in een hecht team van groenprofessionals die samenwerken aan gemeenschappelijke doelen

 

Dit kan jouw werk zijn!
Dit kan jouw werk zijn!
Bekijk alle projecten
Slider arrow appending
Werken bij Van de Haar Groep – Breng de Natuur tot Leven 🌿

Als ploegleider speel je een cruciale rol in het verbeteren van de leefomgeving voor mensen om ons heen. Samen met een team van groenexperts, stap je in een wereld waar creativiteit en vakmanschap samenkomen. Verder verwachten wij het volgende van jou:

 • Jij motiveert en inspireert het team met persoonsgerichte aanpak om hun beste werk te leveren en gezamenlijke doelen te bereiken
 • Jij hebt kennis van groenvoorzieningen, planten, bomen en ecologische systemen
 • Jij bent creatief in het vinden van duurzame oplossingen en komt met vernieuwende ideeën
 • Jij hebt een goed inlevingsvermogen waardoor jij precies aanvoelt wat de klant wil en hierop inspeelt
 • Jij weet als geen ander hoe je groenprojecten coördineert en organiseer, inclusief planning, taakverdeling en optimale inzet van middelen en gereedschappen

Zoek jij een leuke, afwisselende baan waarbij je elke dag lekker buiten met collega’s buitenruimtes onderhoud? Dan zit je goed bij Van de Haar Groep! Wij zijn actief in het aanleggen, onderhouden en beheren van buitenruimtes. We werken bijvoorbeeld aan parken, maken dorpen en steden groen en schoon en leggen woonwijken en wegen aan. Bij Van de Haar Groep krijg je de ruimte om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. We moedigen initiatief en creativiteit aan en geven je de vrijheid om met vernieuwende ideeën te komen. Binnen ons hechte team heerst een prettige werksfeer waarin samenwerking en collegialiteit centraal staan.

“De creativiteit en vrijheid die je kwijt kan in de groenprojecten maakt ons werk leuk en uitdagend. Van stedelijke tot natuurlijke omgevingen, onze projecten zijn heel divers. Wij hebben allemaal een hands-on mentaliteit en een passie voor de natuur dat maakt dat wij succesvol zijn en plezier hebben in het onderhouden van mooie buitenwerken waar wij trots op zijn.” Aldus Michael Eshuis, projectleider.

Pak het moment

Ben jij klaar voor dit groene avontuur? Kom bij ons team en geef kleur aan de wereld om ons heen! Solliciteer meteen. Dat gaat heel eenvoudig, via onderstaand formulier of door op de button ‘solliciteer nu’ klikken.

Binnen uiterlijk 2 werkdagen krijg je een reactie. Wij zijn benieuwd naar je en leren je graag kennen via jouw cv en motivatiebrief. Wij houden je op de hoogte van de selectieprocedure. 

Eerst meer weten? Neem gerust contact op via jeltine@vandehaargroep.nl of 0619034481.

Direct solliciteren

Zie jij een baan bij Van de Haar Groep wel zitten? Solliciteer dan via het onderstaande formulier en wie weet spreken we jou binnenkort!

 • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 16 MB.