Baarn gunt integraal groenonderhoud aan Van de Haar Groep

Van de Haar Groep gaat aan de slag met het duurzaam beheer van beplanting, bomen en gazons in de openbare ruimte van Baarn, Lage Vuursche en Eembrugge. We kwamen als beste uit de bus in een aanbesteding die zowel om kwaliteit als prijs draaide. 

Van de Haar Groep gaat niet alleen het integraal beheer van het openbaar groen uitvoeren. Ook eventuele aanpassingen aan bestaande groenvakken en aanleg van nieuw groen is onderdeel van het werk. Zo werken we samen met de Utrechtse gemeente aan het verhogen van de groenkwaliteit en het vergroten van de biodiversiteit. 

Schouwgestuurd beheer op beeldkwaliteit

Tot de werkzaamheden behoren onder meer het maaien van gazons en grasvelden, het beheersen van onkruid in beplantingsvakken en op halfverhardingen, het opruimen van zwerfafval en het snoeien van beplantingsvakken. Dat doen we op verschillende beeldkwaliteitsniveaus en met een schouwgestuurde werkwijze. 

Integraal onderhoud in meerdere gemeenten

Van de Haar Groep voert voor diverse gemeenten in Midden-Nederland beheerwerkzaamheden in de openbare ruimte uit. Zo zijn we onder meer actief in de gemeenten Amersfoort, Arnhem, Barneveld, Utrecht en Wageningen. De werkzaamheden verschillen per gemeente. Van het complete integraal onderhoud tot het snoeien van hagen en van veegwerk en onkruidbestrijding tot het onderhoud van parken en bossen.

Waar kunnen wij u bij helpen?

We vertellen u graag meer over de mooie buitenruimtes waar we iedere dag aan werken. Bel of mail gerust als u specifieke vragen heeft.

Peter van de Haar