Nieuwe bestrating voor Scherpenzeels woonhofje

Van de Haar Groep heeft in Scherpenzeel een mini-wijk woonrijp gemaakt. Het gaat om De Maatjeshof, waar recent 14 woningen zijn gebouwd.

Het gaat om zogenoemde levensloopbestendige woningen, die zo gebouwd zijn dat bewoners er ook zelfstandig kunnen blijven wonen als hun gezondheid achteruit gaat. De huizen staan in een woonhofje op de plek waar voorheen een basisschool gevestigd was. Tijdens de bouw van de woningen vond er veel zwaar verkeer plaats over het terrein. Van de Haar Groep herstelde daarom de toegangsweg naar het woonhofje. 

Bij de woningen zijn straten en trottoirs gerealiseerd van gebakken klinkers. Tussen de woningen is een groenvak gerealiseerd, waar later nog beplanting, heesters en bomen worden aangebracht. Voor Van de Haar Groep was het een project op bekend terrein. Eerder werd namelijk ook al de nabijgelegen nieuwbouwwijk Akkerwinde bouwrijp gemaakt.

Waar kunnen wij u bij helpen?

We vertellen u graag meer over de mooie buitenruimtes waar we iedere dag aan werken. Bel of mail gerust als u specifieke vragen heeft.

Peter van de Haar