Inbreidingslocatie in Veenendaal woonrijp gemaakt

Van de Haar Groep heeft in Veenendaal een nieuw hofje aan de Patrimoniumlaan woonrijp gemaakt. Dat gebeurde in opdracht van projectontwikkelaar De Bunte Vastgoed.

Onze infraploeg legde een rijweg van betonklinkers, de naastgelegen trottoirs en het parkeerterrein achter de nieuwe woningen aan. Ook maakten we straatwerk dat aansluit op de voortuinen en paden die langs de achtertuinen van de nieuwe woningen lopen. 

Aanleg van groenvakken

Verder plaatsten we hedera hekwerken en is een groenvak voorbereid. Hier planten we in het najaar nog een mix van sint-janskruid, veldsalie, kruipend zenegroen, de gewone brunel en paarse dovenetel. Ook komt er een extra boom op het hofje te staan: een esdoorn. 

Binnenstedelijke ontwikkeling

De bouw van de woningen aan de Patrimoniumlaan is een binnenstedelijke ontwikkeling in de wijk Franse Gat. Op de plek waar voorheen een basisschool stond, verrezen in totaal 12 nieuwe woningen. De woningen zijn in opdracht van De Bunte Vastgoed gebouwd door Kelderman Bouw. 

Vervolg op bouwrijp maken

Van de Haar Groep maakte de locatie eerder al bouwrijp. Daarbij brachten we onder meer het riool aan, waarbij we de huisaansluitingen van de woningen alvast aansloten op het hoofdriool in de rijbaan. Verder realiseerden we de puinverharding voor de bouwketen en een kleine bouwweg voor werkverkeer en leveranciers.

Waar kunnen wij u bij helpen?

We vertellen u graag meer over de mooie buitenruimtes waar we iedere dag aan werken. Bel of mail gerust als u specifieke vragen heeft.

Peter van de Haar