Teambuilding tussen de schapen

Samenwerken, communiceren, vooruitdenken; het leiden van een kudde schapen is zo makkelijk nog niet, ontdekten medewerkers van Van de Haar Groep tijdens een workshop schapendrijven.

Voor dit bijzondere teamuitje trokken we naar Heteren. De omstandigheden waren prachtig, net als de natuurlijke omgeving. Na een boeiende instructie mochten onze medewerkers de dieren over een uitdagend parcours te leiden. Ook ontdekten we hoe border collies getraind worden en professionals met de hond samenwerken om een kudde te sturen. Het teamuitje werd afgesloten met een gezellige barbecue. 

Meer dan werk alleen

Van de Haar Groep vindt het belangrijk om te investeren in teambuilding en een goede werksfeer. Daarom organiseren we meerdere keren per jaar momenten waarin medewerkers elkaar in een informele setting ontmoeten. De workshops vonden verspreid over drie dagdelen plaats, zodat ons werk in de openbare ruimte gewoon door kon gaan. 

Ook werken bij Van de Haar Groep?

De groepen voor het teamuitje waren gemixt samengesteld. Extra leuk, want zo spreek je tijdens de workshop en barbecue ook collega’s met wie je niet dagelijks samenwerkt. Wil jij er de volgende keer bij zijn als we met onze teams op pad gaan? Dat kan. Er staan nog een paar leuke vacatures bij Van de Haar Groep open. Ga bijvoorbeeld aan de slag als werkvoorbereider! Bekijk snel ons vacatureoverzicht om te zien welke plek er voor jou vrij is in onze organisatie. 

Waar kunnen wij u bij helpen?

We vertellen u graag meer over de mooie buitenruimtes waar we iedere dag aan werken. Bel of mail gerust als u specifieke vragen heeft.

Peter van de Haar