Nieuwe website voor Van de Haar Groep

Van de Haar Groep heeft een nieuwe website. De nieuwe website geeft een beter beeld van wie we zijn en waar we voor staan. Een moderne partner in de buitenruimte, met ruime ervaring en uitgebreide expertise op het snijvlak van infra en groen.

Ook onze visitekaartjes – de projecten die we uitvoeren – hebben met goede foto’s en soms ook video’s een prominente plek gekregen op de nieuwe website. Net als de thema’s die belangrijk voor ons zijn: circulariteit, ecologie, samenwerking en een integrale aanpak.

Verder is het makkelijker geworden om snel de juiste informatie te vinden en contact te leggen met medewerkers van Van de Haar Groep. Wil je aan de slag bij Van de Haar Groep? Op onze werken bij-pagina vind je alle vacatures en lees je meer over ons werk, de cultuur en zie je jouw nieuwe collega’s in beeld.

Van de Haar Groep vindt het belangrijk om steeds te blijven verbeteren. Het vernieuwen van de website is daar een mooi voorbeeld van.

Waar kunnen wij u bij helpen?

We vertellen u graag meer over de mooie buitenruimtes waar we iedere dag aan werken. Bel of mail gerust als u specifieke vragen heeft.

Peter van de Haar