Nieuwbouwproject Pollux in Veenendaal is woonrijp

Van de Haar Groep heeft in Veenendaal nieuwbouwproject Pollux woonrijp gemaakt. Pollux omvat 10 woningen op een inbreidingslocatie, dichtbij het centrum van de stad.

Er zijn parkeerplaatsen, trottoirs, achterpaden en inritten aangebracht en stapstenen in de tuinen gelegd, zodat bewoners bij hun woning kunnen komen. Verder herstelden we verhardingen na het aanbrengen van de rioolaansluitingen. 

Groeninrichting

In het nieuwbouwwijkje zijn ook enkele groenvakken aangebracht. Daar planten we bomen zoals de moseik en de judasboom. Ook komen er vaste planten zoals de herfstanemoon, de ooievaarsbek en blauwgras. Rond de parkeerplaatsen en in de voortuinen van de woningen zijn halfhoge, semi-wintergroene hagen aangeplant. Ook plaatsen we er gaashekwerken met klimbeplanting zoals klimop, kamperfoelie en sterjasmijn. 

Inbreidingslocatie

Pollux ligt in de wijk Dragonder-Zuid, op de plek waar eerder een school stond. De nieuwbouw is een project van De Bunte Vastgoed Oost. De 10 woningen – gebouwd in blokken van 5 – zijn gebouwd door Kelderman Bouw. Van de Haar Groep maakte het terrein eerder ook al bouwrijp. 

Waar kunnen wij u bij helpen?

We vertellen u graag meer over de mooie buitenruimtes waar we iedere dag aan werken. Bel of mail gerust als u specifieke vragen heeft.

Peter van de Haar