Maak kennis met onze nieuwe collega’s Jan en Koen

Van rioolreconstructies tot het bouw- en woonrijp maken van nieuwe wijken; we voeren op meerdere plekken in Midden-Nederland civieltechnische projecten uit. Daarom zijn we blij dat we onze infra-afdeling hebben kunnen uitbreiden met twee nieuwe collega’s. Jan Euser is sinds kort aan de slag als projectleider, Koen Baars versterkt ons als werkvoorbereider en calculator. 

Jan brengt een kleine twintig jaar ervaring in de grond-, weg- en waterbouw mee. Als zelfstandig projectleider en toezichthouder was hij betrokken bij tal van infraprojecten in het westen van Nederland.

Gericht op lange relaties

“Dit jaar ben ik van Hendrik Ido Ambacht verhuisd naar Elspeet en daarom zocht ik een baan in deze regio. Met Van de Haar Groep klikte het meteen. Wat me aansprak is dat het een familiebedrijf is met een lange historie. De meeste medewerkers zitten hier al lang en er wordt gestreefd naar langdurige samenwerking met gemeenten en andere opdrachtgevers. Die aandacht voor relaties is voor mij ook belangrijk.”

Infra- en combinatieprojecten

Jan gaat zich als projectleider vooral richten op infraprojecten en werken met een combinatie van civiele techniek en groenaanleg. Zo stuurt hij de uitvoeringsfase van het bomenproject in Barneveld aan. Van de Haar Groep is hier bezig met de groeiplaatsvoorbereiding. Dit najaar worden er 24 bomen geplant op versteende locaties in het centrum van Barneveld. 

Versterking voor bedrijfsbureau

Bij dergelijke projecten zal hij regelmatig samenwerken met Koen Baars, die het bedrijfsbureau versterkt in de rol van werkvoorbereider en calculator. Koen volgde de infraopleiding tot uitvoerder/opzichter aan het SOMA College in Harderwijk. Daarna werkte hij een aantal jaar als grondwerker, boorassistent en werkvoorbereider.

Strak plannen, goed voorbereiden

“Dit jaar zag ik vanuit mijn appartement hoe Van de Haar Groep een reconstructie uitvoerde van het Museumplein in Ede. Een mooi werk en dat maakte me nieuwsgierig naar wat Van de Haar Groep nog meer deed. Als werkvoorbereider zie ik het als een uitdaging om zulk soort projecten strak te plannen en de leveringen goed voor te bereiden, zodat de jongens buiten niet voor verrassingen komen te staan en soepel door kunnen werken.”

Vrijheid en informele sfeer

Ook Koen heeft zijn draai volledig gevonden bij Van de Haar Groep. “Ik krijg hier veel vrijheid en verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld om zelf inkoopbeslissingen te nemen. Tegelijkertijd kan ik altijd bij mijn collega’s terecht om even te overleggen of iets te vragen. En ook niet onbelangrijk: ik ben elke dag zo op mijn werk, zonder files!”

Waar kunnen wij u bij helpen?

We vertellen u graag meer over de mooie buitenruimtes waar we iedere dag aan werken. Bel of mail gerust als u specifieke vragen heeft.

Peter van de Haar