Afscheid van collega’s in de gemeente Maasdriel

Ruim twintig jaar lang hield Van de Haar Groep de buitenruimte in de gemeente Maasdriel groen en schoon. Onlangs droegen we het contract voor het integraal beheer over.

Een schouw door een extern, onafhankelijk bureau bevestigt dat we ons werk in die jaren netjes en zorgvuldig gedaan hebben. De buitenruimte in de kernen van de Gelderse gemeente ligt er op een hoog niveau bij.

In de afgelopen twee decennia waren we vrijwel dagelijks te vinden in de elf dorpen van de gemeente. Van Ammerzoden tot Hedel en van Kerkdriel tot Wellseind; het voelde als een tweede thuis. Onze werkzaamheden omvatten onder meer het onderhouden van groenvakken, het vegen van verhardingen, het terugdringen van onkruid en verwijderen van zwerfafval.

Dat deden we in nauwe samenwerking met de SROI-medewerkers van Werkzaak. Al zagen we ze in de praktijk gewoon als collega’s. Deel van hetzelfde team, met hetzelfde doel. De warme onderlinge band die we door de jaren heen hebben opgebouwd, zien we als waardevol. We wensen deze collega’s dan ook het allerbeste in de komende jaren!

Ondertussen is het groeiseizoen al weer van start gegaan en blijven we voor diverse vertrouwde en ook nieuwe gemeentelijke opdrachtgevers doen waar we goed in zijn: het integraal beheren van de buitenruimte!

Waar kunnen wij u bij helpen?

We vertellen u graag meer over de mooie buitenruimtes waar we iedere dag aan werken. Bel of mail gerust als u specifieke vragen heeft.

Peter van de Haar