Zo houden we Baarn groen en schoon

Schoffelen, maaien, snoeien; Van de Haar Groep is in de gemeente Baarn volop bezig met het integraal beheer van de openbare ruimte. In januari namen we het groenonderhoud over. 

Samen met de Utrechtse gemeente maken we in de komende jaren een inhaalslag in klein en groot onderhoud. Deze inhaalslag moet in 2028 afgerond zijn, waarna er weer beheerd kan worden volgens het beoogde beeldkwaliteitsplan. 

Breed scala aan werkzaamheden

De groenploegen van Van de Haar Groep verzorgen onder meer de onkruidbeheersing in plantvakken, onder boomspiegels en op halfverhardingen. Verder maaien we gazons en grasvelden, ruimen we zwerfafval op en snoeien we beplantingsvakken. Dat doen we in de kernen Baarn, Lage Vuursche en Eembrugge.

Herinrichting van verouderde plantvakken

In de komende jaren moeten er ook diverse groenvakken opnieuw ingericht worden. Plantvakken hebben namelijk een levensduur van ongeveer twintig jaar. Ook zulke reconstructies en het aanbrengen van nieuwe beplanting zijn onderdeel van de raamovereenkomst.

Lekker buiten werken met je handen 

Van de Haar Groep voert in de regio ook integraal beheer uit voor de gemeenten Amersfoort en Utrecht. Lijkt het jou leuk om mee te werken aan het groenonderhoud in wijken en parken? We zoeken regelmatig groenmedewerkers voor verschillende, vaak langdurige projecten. Kijk eens naar onze werken bij-pagina of er een mooie groenbaan voor jou bij zit!

Waar kunnen wij u bij helpen?

We vertellen u graag meer over de mooie buitenruimtes waar we iedere dag aan werken. Bel of mail gerust als u specifieke vragen heeft.

Peter van de Haar