homepage  »  werken bij

Werken bij Van de Haar Groep

Van de Haar is een professionele organisatie met oog voor mensen. Dat maakt werken bij de Van de Haar Groep ook zo aantrekkelijk. Met elkaar zetten we alles op alles voor een tevreden opdrachtgever. We werken professioneel, innovatief en gaan altijd voor het beste. Onze medewerkers zijn uiterst goed uitgerust waar het gaat om opleiding, voertuigen en werkgereedschap. Daarnaast hechten we veel belang aan een goede collegiale en harmonieuze werkomgeving. Wie werkt bij Van de Haar kan rekenen op een BuitenGewone carrière! In alle opzichten.

Leren en werken
Plezier in je werk hebben, is een groot goed. Niet alleen voor de werknemer maar ook voor de werkgever. Daarom investeert Van de Haar graag in mensen met ambitie. Onze eigen mensen geven we desgewenst de kans om via een doelgerichte opleiding te groeien in hun capaciteiten. Daarnaast investeren we in jonge mensen die de kneepjes van het vak nog moeten leren. We zijn een erkend leerbedrijf.

Carrière bij Van de Haar
Onder het menu-item ‘vacatures′ vind je de concrete functies waar we op dit moment naar op zoek zijn. Los daarvan willen we altijd graag in contact komen met vakkrachten en professionals die onze filosofie onderschrijven. Voel je daarom altijd vrij om contact op te nemen met onze afdeling Personeelszaken. Dan kunnen we zien of er een match is tussen onze ambities en de jouwe!

CAO
Van de Haar is aangesloten bij de Hovenierssector, en valt daarmee onder de Hoveniers CAO. Zie hiervoor ook de website van de branchevereniging VHG.