home  »  activiteiten  »  innovatie  »  Implementatie duurzaamheid

Implementatie duurzaamheid

Duurzaam werken zit in onze genen. Daarom volgen we niet alleen de bestaande wetgeving omtrent duurzaamheid, maar lopen we er ook op vooruit. Mede geïnspireerd door de filosofie van cradle to cradle (C2C - afval=voedsel).

Dit heeft zich in de afgelopen tijd steeds meer vertaald in de circulaire economie. Was C2C een keurmerk van de oprichters/organisatie achter dit merk, het label circulaire economie is voor iedereen toegankelijk.

Het betekend het aanzetten van mensen en organisaties tot meervoudig en oneindig gebruik van schaarse middelen.

Binnen Upp hebben we een tool ontwikkeld om alle facetten van onze bedrijfsvoering nauwkeurig te kunnen beoordelen op basis van de drie p’s: profit (hoe economisch is een product), people (hoe mensvriendelijk is een product) en planet (hoe ecologisch is een product). Je kunt immers wel voldoen aan alle criteria die er wettelijk zijn gesteld, maar als je het op andere gebieden laat afweten, is het resultaat nog minimaal.


Dit artikel doorsturen
Wilt u een bekende attent maken op deze interessante pagina? Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen ervoor dat uw bekende een bericht ontvangt!
Naam verzender:*
E-mail verzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*
voorbeeld bekijken 
Velden met een * zijn verplicht