home  »  activiteiten  »  groen  »  onderhoud  »  Beheer-onkruidbeheer op verhardingen

Beheer-onkruidbeheer op verhardingen

Wegen, fietspaden en trottoirs zijn de levensaders van uw gemeente. Daarom is het belangrijk dat ze er goed én schoon bij liggen. Van de Haar Groep ontzorgt gemeenten met integraal beheer van verhardingen. U heeft daardoor één aanspreekpunt voor onkruidbestrijding, veegwerk en kolkreiniging. Dat  levert een grote efficiencywinst op én een beter straatbeeld.

Duurzame onkruidbestrijding
Als alternatief voor chemische bestrijding hebben we de WAVE ontwikkeld. Een innovatieve machine die onkruid bestrijdt met heet water. Dat gebeurt milieuvriendelijk en efficiënt. De WAVE spuit dankzij slimme sensoren namelijk alleen op plekken waar daadwerkelijk onkruid groeit en pakt het onkruid bij de wortel aan. Hierdoor ontstaat een blijvend egaal straatbeeld. Een uitgebreide toelichting vindt u de WAVE-folder


Duurzaam veegwerk 
Van de Haar Groep beschikt voor veegwerk over ’s werelds schoonste veegmachine. De Dulevo Evolution 5000 stoot nauwelijks fijnstof uit en verbruikt aanzienlijk minder water dan traditionele veegmachines. De machine is onder alle weersomstandigheden inzetbaar, kent een hogere veegsnelheid, een groter veegbereik en is stiller in gebruik. Met behulp van een GPS-systeem kan bovendien de meest efficiënte veegroute berekend worden.

Gerealiseerde projecten:

Onkruid verharding Barneveld
Sinds april 2016 is het verboden om onkruid op verharding te bestrijden met chemische middelen. De gemeente Barneveld koos al eerder voor een milieuvriendelijk alternatief: heet water.
lees verder »
Onkruid verharding Heuvelrug
Onkruid is tegenwoordig prima te beheersen zonder dat het milieu daar onnodig zwaar onder te lijden heeft. De Van de Haar Groep maakt gebruik van een succesvolle thermische bestrijdingsmethode met heet water.
lees verder »
Onkruid verharding Utrecht
De Van de Haar Groep neemt voor de gemeente Utrecht drie gebieden voor haar rekening waar het gaat om de bestrijding van onkruid. Het betreft de wijken Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn. Van de Haar voert dit in eerste instantie uit voor een periode van anderhalf jaar op basis van een beeldbestek.
lees verder »
Dit artikel doorsturen
Wilt u een bekende attent maken op deze interessante pagina? Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen ervoor dat uw bekende een bericht ontvangt!
Naam verzender:*
E-mail verzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*
voorbeeld bekijken 
Velden met een * zijn verplicht