home  »  activiteiten  »  groen  »  natuurgebieden

natuurgebieden

De Van de Haar Groep heeft een rijke historie in de ontwikkeling van machines ten behoeve van werkzaamheden in  natuurgebieden. Specialisten binnen onze onderneming hebben zich altijd ingespannen om machines voor onder meer heideplaggen en ecologisch beheer te moderniseren en gebruiksvriendelijk te maken. We koesteren de kennis en de expertise die we in de loop van decennia hebben opgebouwd.

Deze activiteit heeft in de afgelopen jaren een nieuwe impuls gekregen. Zo hebben we diverse compensatiegebieden ecologisch opnieuw ingericht. Onze specialiteit is gebaseerd op twee belangrijke pijlers: het inrichten van het gebied met behoud van natuurwaarden én de juiste logistiek bij de afvoer van de vrijkomende gronden.


Ook zijn we partner geworden van Ranox natuuraannemer.

Wij zetten ons in voor het behoud en herstel van natuur. Onze projectleiders en natuurbeheerders hebben een ecologische manier van kijken. Daardoor wordt bij het uitvoeren van werkzaamheden maximaal rekening gehouden met flora en fauna en hun leefomgeving.

Om dat te borgen werken we altijd volgens onze vijf waarden:

   1. Realiseren van ecologisch resultaat
   2. Beste manier van uitvoeren
   3. Samenwerking met opdrachtgever
   4. Projectleiding in handen van ecologen
   5. Natuurbeheerders met ecologische kennis in uitvoering


Dit artikel doorsturen
Wilt u een bekende attent maken op deze interessante pagina? Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen ervoor dat uw bekende een bericht ontvangt!
Naam verzender:*
E-mail verzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*
voorbeeld bekijken 
Velden met een * zijn verplicht