home  »  activiteiten  »  groen  »  Wijken en parken

Wijken en parken

Wijken en parken gaan jaren mee. Tenminste. Als ze goed aangelegd worden. De Van de Haar Groep weet als buitenruimtespecialist wat daarbij komt kijken. Met een schat aan infrastructurele expertise durven we elke civieltechnische uitdaging aan. Gecombineerd met onze groendiscipline kunnen we bovendien complete projecten verzorgen. Van speelplaats tot specialistische elementverharding. De Van de Haar Groep heeft het in huis. Die uitgebreide kennis, ervaring en slagkracht zorgt ervoor dat we geregeld fungeren als projectorganisator bij het vormgeven van de stedelijke buitenruimte.

Gerealiseerde projecten:

Aanleg Wadi Leersum
Stevige regenbuien zorgden in het heuvelachtige en bosrijke Leersum steevast voor wateroverlast. Door de aanleg van Wadi's behoren ondergelopen straten en kelders tot het verleden.
lees verder »
Dorpshart Wekerom
Herinrichting dorpshart in Wekerom. Tijdens de werkzaamheden hield Van de Haar Groep een liveblog bij van de ontwikkelingen tijdens het werk.
lees verder »
Goudenstein Barneveld
In de periode september / oktober 2016 heeft Van de Haar Groep. de renovatie van de groenstroken in de wijk Goudenstein te Barneveld uitgevoerd. Met deze liveblog hielden wij u op de hoogte van onze werkzaamheden.
lees verder »
Herinrichting Amelisweerd
Landgoed Rhijnauwen en Amelisweerd - tussen Bunnik en Utrecht - hebben allebei een status als rijksmonument. Samen trekken ze jaarlijks ruim een miljoen bezoekers. De herinrichting van zulke buitenruimtes vergt niet alleen groen- en infrakennis, maar ook zorgvuldig omgevingsmanagement.
lees verder »
Herinrichting Berkelpark
Burgers van de fusiegemeente Berkelland kunnen sinds begin 2012 terecht in het vernieuwde gemeentehuis in Borculo. Daar hoorde uiteraard ook een metamorfose van het buitenterrein bij.
lees verder »
Waterwinpark Zeist
Zeist beschikt sinds de zomer van 2011 over een modern park van 2,5 hectare waar ontspanning en waterwinning hand in hand gaan. Van de Haar Groep nam de complete realisatie van het park voor haar rekening door een praktische samenwerking tussen de groen- en infratak.
lees verder »
Dit artikel doorsturen
Wilt u een bekende attent maken op deze interessante pagina? Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen ervoor dat uw bekende een bericht ontvangt!
Naam verzender:*
E-mail verzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*
voorbeeld bekijken 
Velden met een * zijn verplicht