home  »  activiteiten  »  groen  »  Integraal beheer openbare ruimte

Integraal beheer openbare ruimte

Als gemeente vindt u het belangrijk dat uw burgers tevreden zijn over de kwaliteit van straten, perken, plantsoenen, parken, speelplaatsen en begraafplaatsen. Maar u wilt er geen omkijken naar hebben. Van de Haar Groep is een onderhoudspartner die dat begrijpt en op efficiënte wijze zorgt voor de juiste uniforme uitstraling van uw buitenruimte.

Optimaal ontzorgen

Daarbij maken we het u graag makkelijk. We hebben bijvoorbeeld ruime ervaring met integraal onderhoud op basis van beeldbestekken. Om opdrachtgevers nog verder te ontzorgen, digitaliseren we voortdurend onze dienstverlening. Daardoor heeft u optimaal inzicht en signaleren wij actief verbetermogelijkheden. Bovendien delen we graag onze uitgebreide expertise. 

Maatschappelijk verantwoord

We hechten daarbij grote waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat ziet u terug in het feit dat we meewerken aan social return en samenwerken met reintegratiebedrijven en sociale werkplaatsen. Daarnaast maken we gebruik van duurzame methodes en machines. Tot slot werken we volgens een interne gedragscode, waardoor onze medewerkers een visitekaartje zijn in uw buitenruimte. 


Gerealiseerde projecten:

Integraal OH Leusden-Buiten
Gemeentelijke overheden kiezen steeds vaker voor totale ontzorging als het gaat om onderhoud van de buitenruimte. Zo ook de gemeente Leusden, waarvoor Van de Haar Groep in het buitengebied integraal onderhoud op basis van een beeldbestek uitvoert.
lees verder »
Integraal OH Leusden-Noord
De integrale aanpak van de buitenruimte wordt steeds meer gemeengoed, zeker bij gemeentelijke overheden. Gemeentes zien niet alleen het grote gemak van een integrale benadering, maar ook een flinke kostenbesparing.
lees verder »
Integraal OH Leusden-Oost
Zorgen dat de buitenruimte in de oostelijke wijken van Leusden continue netjes en vakkundig onderhouden blijft. Die uitdaging nam de Van de Haar Groep in de afgelopen jaren op zich.
lees verder »
Integraal OH Maasdriel
Onderhoud van de buitenruimte heeft tal van aspecten. Laat je al deze verschillende werkzaamheden door één partij uitvoeren, dan levert dat tal van voordelen op. Dat is de reden waarom de gemeente Maasdriel werkt met een integraal bestek.
lees verder »
Integraal OH onderstations
De stroomverdeelstations van Liandon zijn goed beveiligd en niet toegankelijk voor publiek. Het onderhoud van deze locaties vergt een specifieke benadering.
lees verder »
Onderhoud parken Arnhem
Arnhem is een bijzonder groene gemeente. Van de Haar Groep voert dagelijks onderhoud uit in een tiental stadsparken en landgoederen om zo het groene karakter van de stand te bewaren en te bevorderen.
lees verder »
Dit artikel doorsturen
Wilt u een bekende attent maken op deze interessante pagina? Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen ervoor dat uw bekende een bericht ontvangt!
Naam verzender:*
E-mail verzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*
voorbeeld bekijken 
Velden met een * zijn verplicht