home  »  activiteiten  »  groen  »  Design & construct en engineering & construct

Design & construct en engineering & construct

Complexe en hoofdbrekende infrastructurele of civieltechnische uitdagingen? Gecombineerde werken, totaal of turnkey-projecten? Daar gaat ons hart sneller van kloppen bij de Van de Haar Groep! Onze hoogopgeleide en ervaren specialisten van het bedrijfsbureau denken graag met u mee. Ze vertalen uw vraagstuk in een ontwerp, bestek, plan van aanpak, programma van eisen en een begroting. Waarna onze praktische vakmensen zorgen voor de vertaalslag, eventueel in samenwerking met onze eigen groendiscipline of externe partijen. De combinatie van hoogwaardige kennis en organisatorische slagkracht zorgt ervoor dat we succesvol in staat zijn om grootschalige projecten te coördineren én uit te voeren. 

Gerealiseerde projecten:

Begraafplaats Hoevelaken
Werken op een begraafplaats vraagt om respect en inlevingsvermogen. Niet alleen het eindresultaat moet tot in de puntjes kloppen, ook het proces er naar toe vraagt om perfectie.
lees verder »
Dorpshart Wekerom
Herinrichting dorpshart in Wekerom. Tijdens de werkzaamheden hield Van de Haar Groep een liveblog bij van de ontwikkelingen tijdens het werk.
lees verder »
Integrale aanleg Soesterweg
Een boom heeft ruimte en voldoende watertoevoer nodig. De tweehonderd bomen langs de oude Soesterweg in Amersfoort dreigen uit hun voegen te groeien. Daarom werd de groenstructuur in de straat flink onder handen genomen.
lees verder »
Reconstructie Rijksweg-West
De betonbanden die de klinkers van Rijksweg-West in Arnhem insloten, bleven maar verzakken richting de sloot. In overleg met de gemeente Arnhem besloot Van de Haar Groep tot een bijzondere oplossing: één lange, in het werk gestorte betonband!
lees verder »
Dit artikel doorsturen
Wilt u een bekende attent maken op deze interessante pagina? Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen ervoor dat uw bekende een bericht ontvangt!
Naam verzender:*
E-mail verzender:*
Naam ontvanger:*
E-mail ontvanger:*
voorbeeld bekijken 
Velden met een * zijn verplicht