homepage  »  het bedrijf  »  historie

Historie

De Van de Haar Groep is in 1948 opgericht en is later door de broers Mees en Arie van de Haar uitgebouwd. Aanvankelijk verrichtte het bedrijf vooral diensten in de agrarische sector. Later kwamen daar activiteiten in de bos- en natuurbouw en sport- en sloopwerkzaamheden bij. 

Huidige disciplines
Vanaf de oprichting zat innovatie in het dna van de Van de Haar Groep. Door de continue ontwikkeling van machines en diensten is de onderneming uitgegroeid tot een modern, allround aannemingsbedrijf en is het werkgebied verschoven naar de stedelijke buitenruimte. De huidige activiteiten beslaan de terreinen groen, infra, sport en innovatie. Deze verschillende disciplines werken intensief samen, maar beschikken over zelfstandig bestaansrecht en groeipotentieel. 

Organisatiestructuur 
Sinds 1972 is Van de Haar Groep de handelsnaam van een aantal een besloten vennootschappen. Het betreft de werkmaatschappijen Van de Haar Holding bv en Van de Haar Buitenruimte bv. De dagelijkse leiding van het bedrijf is in handen van Peter van de Haar.

Werkwijze
De werkwijze van de Van de Haar Groep wordt gekenmerkt door innovatie, kwaliteit, service en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Mede daarom werd de Van de Haar Groep in het jubileumjaar 2008 uitgeroepen tot onderneming van het jaar in de categorie Industrie en Dienstverlening, tijdens het Business Event gemeente Ede.