homepage  »  activiteiten  »  sport

Sport

Zorgen dat sporters beschikken over de optimale ondergrond om te ontspannen of te presteren. Voor de Van de Haar Groep is het topsport op zich. Daarbij hanteren we een aantal belangrijke spelregels. Kennis delen bijvoorbeeld. Samenwerken met vrijwilligers. Planningen afstemmen. Duidelijk communiceren. Deadlines halen. Innoveren. Die speelstijl maakt ons tot een veelgevraagd partner van gemeenten, verenigingen en adviesbureaus. We verzorgen voor hen aanleg, beheer, onderhoud, reiniging en renovatie van diverse natuur- en kunstgrasvelden. En met groen- en infraspelers op de bank behoort ook de complete terreininrichting van sportcomplexen tot de mogelijkheden.

Nieuws

activiteit: Sport 04/04/2016

Dieptereiniging van kunstgrasvelden in Duiven

De kunstgrasvelden van korfbalvereniging DUKO in Duiven liggen er weer brandschoon bij. Van de Haar Groep reinigde ze onlangs met een speciale kunstgrasreinigingsmachine, die ook de backing van de mat schoonmaakt.
activiteit: Sport , Infra , Groen 08/01/2016

Afgeleverd Schaffer 2435LT

Van de Haar Groep heeft geïnvesteerd in een nieuwe Schaffer 2435LT.
activiteit: Sport 30/11/2015

Winterklaar maken sportvelden Wageningen

Na een intensief sportseizoen is een natuurlijke grasmat onvermijdelijk toe aan een opknapbeurt. Van de Haar Groep verzorgt het groot onderhoud aan de sportvelden in de gemeente Wageningen.
activiteit: Innovatie , Sport , Infra , Groen 21/09/2015

Komt u langs bij onze stand in Houten

Van de Haar Groep is 7 en 8 oktober aanwezig tijdens de Dag van de Openbare Ruimte. U vindt ons bij stand 1.205 in de Beursexpo Houten. De beurs is hét ontmoetingsmoment voor professionals in de openbare ruimte. De toegang is gratis.